Pigment poeder

Pigment is het onderdeel dat de verf daadwerkelijk kleur geeft, meestal aangeboden in poedervorm. U kunt pigmentpoeder mengen met een bindmiddel zoals olie of acryl. Pigmentpoeder wordt niet alleen gebruikt om te verven of stempelen, maar ook bijvoorbeeld voor het kleuren van gips of sommige soorten klei. Ook kunt u het gebruiken om zelf gekleurde krijtjes te maken. Vaessen Creative biedt onder andere pigment van de merken Ranger, Prima Marketing en Powertex.

Show filters
Items 1 tot 12 van 66
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 6
Items 1 tot 12 van 66
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 6
Terug
Filteren op:

Selectie verfijnen

Merk
Ontwerper

Pigment poeder

Voor het kleuren van verf, inkt, textiel, kunststoffen of andere materialen worden kleurstoffen of pigmentpoeders gebruikt. In tegenstelling tot een pigment heeft een kleurstof een vervend vermogen; het hecht zich tot op zekere hoogte aan het te kleuren textiel. Om pigment te verwerken, heeft u een bindmiddel nodig. Pigmentpoeder bestaat uit kleine, onoplosbare, sterk gekleurde korrels.

Mica poeder kopen

Mica is geschikt voor algemeen cosmetisch gebruik zoals zeep en make-up. De poeders zorgen voor een parelmoer glans. Alle mica's kunnen onbeperkt met elkaar gemengd worden.

Wacht a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen