Diversen

Bij Vaessen Creative vindt u diverse producten om mee te modelleren, zoals papierpulp, gips of latex. Met de hand of met behulp van een mal maakt u de mooiste figuren. Bijvoorbeeld met Darwi Form, een witte luchtdrogende massa die u in een reliëfmal giet. Na een half uur is de verharde vorm naar eigen inzicht te bewerken met verf, patineerpasta of ander materiaal.

Show filters
11 item(s)
Foto-tabel Lijst
11 item(s)
Foto-tabel Lijst
Terug
Filteren op:

Selectie verfijnen

Merk
Ontwerper

Diversen

Papier-maché kunt u zelf maken van krantenpapier, behanglijm en water. Vaessen Creative heeft ook papier-maché pulp en poeder, zodat u zelf geen papier meer hoeft te versnipperen. Dan kunt u sneller beginnen met modelleren.

Gips

Gips is zowel geschikt voor beeldhouwen als boetseren. Beeldhouwen komt neer op beitelen, raspen, schuren, krassen, boren en zagen in gegoten blokken gips. Voor het gieten van gips, zijn siliconenmallen zeer geschikt. Met gips boetseren werkt het best met de hulp van gipsverband. Gipsverband wordt vervolgens bekleed met vloeibaar gemaakt uit gipspoeder en water. Gips wordt ook gebruikt om afdrukken te maken. Populair zijn de afdrukken van zwangere buiken.

Wacht a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen