Afwerking & vernis

Wat zelf is gemaakt, verdient de allerbeste bescherming. De afwerking en bescherming van elk schilderij of verfproject is anders. Meestal gebruikt u vernis voor het conserveren van uw werk. Er zijn verschillende soorten vernis te koop, in een spuitbus of in vloeibare vorm om met een penseel aan te brengen.

Show filters
Items 1 tot 12 van 45
Foto-tabel Lijst
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Items 1 tot 12 van 45
Foto-tabel Lijst
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Terug
Filteren op:

Selectie verfijnen

Merk
Ontwerper
Toepassing

Afwerking & vernis

Vernis brengt u aan om de invloed van vocht, licht of andere invloeden van buitenaf te verminderen. Ook beschermt vernis tegen stof of vuil. Met vernis kunt u een glanzende laag aanbrengen op matte verf en u kunt verschillen in glans egaliseren. Een vernislaag geeft ook meer diepte en contrast aan kleuren.

Afwerking

Vaessen Creative heeft allerlei producten voor het afwerken en verfraaien van uw creatieve werk of voor het creëren van bijzondere effecten. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van structuur en reliëf. Geef uw schilderij bijvoorbeeld een moderne, metallic 'look' of juist een antieke verweerde 'look'. Gebruik gesso om de ondergrond te bewerken. Voeg medium toe om de droogtijd en de glans te beïnvloeden. Of geef een verflaag een ouder aanzien met patina.

Wacht a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen