Reizen

Show filters
Items 1 tot 12 van 180
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 15
Items 1 tot 12 van 180
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 15
Terug
Filteren op:

Selectie verfijnen

Merk
Ontwerper

Reizen

Reizen leveren vaak de mooiste herinneringen op. U maakt foto's van bijzondere ontmoetingen, onbekende gebruiken, historische gebouwen en indrukwekkend natuurschoon. Samen met toegangskaartjes voor musea, trein- en bustickets en andere dingen die op vakantie al eens verzameld worden, geeft u die herinneringen een mooie plek in een album van Kaisercraft of K&Company. Uiteraard vindt u bij ons ook bijpassende stickers, stempels en embellishments.

Inlijsten

Uw favoriete vakantiefoto aan de muur? Kies een blanco lijst van gips, hout, MDF, karton of papier maché om zelf verder te bewerken. Voor vakantieherinneringen die niet in een album passen, hebben we handige onbewerkte doosjes van papier-maché waar in de deksel een foto past. Of hang uw reisfoto's aan de koelkast met onze handige magneten.

Tijdreis van Tim Holtz

De ontwerper Tim Holtz laat zich voor zijn stempels en papier vaak inspireren door reizen uit het verleden. Kompassen, leren koffers, oude stationsklokken, papieren treinkaartjes en analoge camera's komen veelvuldig terug in zijn creaties.

Wacht a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen