Washi tape

Iedere scrapbook pagina krijgt een oppepper van deze decoratieve tape. Verkrijgbaar met oneindig veel dessins en in ontelbaar veel kleuren. Met teksten, stippen, ruitjes en complete taferelen. Washi tape is mooi, nuttig en veelzijdig.

Show filters
Items 1 tot 12 van 158
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 14
Items 1 tot 12 van 158
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 14
Terug
Filteren op:

Selectie verfijnen

Merk
Ontwerper
Soort

Washi tape

Washi tape of Japanse masking tape is een veelzijdig product. Het is sterk, van goede kwaliteit en blijft goed plakken. Toch is het ook eenvoudig te verwijderen, zonder dat er lijmresten achter blijven. Washi tape is makkelijk te scheuren en te knippen en is overschrijfbaar. Verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren en dessins.

Creatief met tape

Washi tape voegt kleur en vrolijkheid toe aan elke kaart en elk scrapbook project. Leuk als kader rondom een foto of als border van de pagina. Maar ook een hele pagina beplakken met washitape voor een feestelijke achtergrond, is zo gebeurd. Ideaal om de kaft van een scrapbook mee te versieren en om bladwijzers mee te maken. Bij het thema feest maakt u een mini-vlaggenlijn van washi tape of u versiert er uw prikkers mee. Grappige versiering in een handomdraai.

Wacht a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen