Decoupage

Met decoupagepapier en bijbehorende lijm, zoals Mod Podge of vernislijm van Collall, kunnen allerlei producten in een nieuw jasje worden gestoken. Flessen, theepotten, fotolijstjes en zelfs complete meubels. Decoupagepapier is steviger dan servetten, die ook voor decoupage worden gebruikt, waardoor het makkelijker is om uit te knippen en minder snel scheurt. Er is volop keuze uit A4-vellen met allerlei opdrukken en taferelen. Ook verkrijgbaar in sets. Leuk om toe te passen op onze letters en cijfers van papier maché en hout.

Show filters
Items 1 tot 12 van 183
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 16
Items 1 tot 12 van 183
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 16
Terug
Filteren op:

Selectie verfijnen

Merk
Ontwerper

Decoupage

Decoupage is een creatieve techniek die al in de 18e eeuw werd toegepast in het interieur. Decoratieve afbeeldingen werden op wanden, meubels en accessoires geplakt en met een aantal lagen vernis afgewerkt. De truc was om zo veel lagen vernis aan te brengen dat de afbeelding op de ondergrond geschilderd leek.

Creatief met decoupage

Decoupagepapier werkt 't best om te plakken met decoupagelijm. Maar ook afbeeldingen uit tijdschriften, oude landkaarten, bladmuziek en cadeaupapier kunnen met decoupage worden overgebracht op bijvoorbeeld een dienblad, dakpan of voorraadpot.

Wacht a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen