Knopen & kralen

Knopen zijn al eeuwenoud en worden al lang niet meer alleen gebruikt om uw broek mee op zijn plek te houden. Knopen hebben we in ontelbaar veel varianten, bijvoorbeeld vermomd als flesdop of met het hoofd van de kerstman erop. Passend bij elk thema in uw scrapbook of op uw kaart. Ook met kralen als versiering kunt u alle kanten op. Gebruik een knoop of kraal in combinatie met een koord van elastiek bijvoorbeeld als sluiting van uw album.

Show filters
Items 1 tot 12 van 28
Foto-tabel Lijst
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Items 1 tot 12 van 28
Foto-tabel Lijst
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Terug
Filteren op:

Selectie verfijnen

Merk
Ontwerper
Collectie

Knopen & kralen

Knopen van onbewerkt hout of kleurrijk kunststof. Traditioneel rond met twee of vier gaatjes, of in de vorm van een ster, hart, blad of bloem. Met stippen en strepen of vermomd als een stuk fruit. Leuk als versiering, maar ook te gebruiken in combinatie met een elastiek, als sluiting voor een album of een envelop.

Parels

Kralen als embellishment voegen uitstraling en karakter toe aan uw project. De platte kralen van 'mother of pearls' zijn een mooie versiering bij een scrappagina over een bruiloft of een jubileum. De platte hangers van kokoshout passen perfect op een pagina over een zonnige vakantie.

Wacht a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen