Bloemen & dieren

Veel scrapbookers halen hun inspiratie uit de natuur. De mooie vormen en kleuren van bloemen en planten wakkeren de creativiteit aan, net als de speelsheid en schoonheid van allerlei dieren. Daarom hebben vindt u bij Vaessen Creative een grote voorraad embellishments in de vorm van een bloem of een dier.

Show filters
Items 1 tot 12 van 269
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 23
Items 1 tot 12 van 269
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 23
Terug
Filteren op:

Selectie verfijnen

Merk
Ontwerper
Vorm

Bloemen & dieren

Onder de dieren zijn vlinders het meest populair als versiering, maar ook de huisdieren doen het goed. Lasergesneden uit dun spaanplaat, of afgedrukt op papier en karton.

In bloei

Van papier, hout, foam, stof of vilt. In even veel kleuren als dat er in de natuur bestaan. Onder de naam Creative Elements brengt Vaessen Creative een groot assortiment kunstige bloemen uit die elke scrappagina of kaart opfleuren. Van papier of mooie stof, afgewerkt met knopen of plakstenen. Ook canvasvarianten en gehaakte exemplaren.

Petaloo

Het merk Petaloo staat synoniem voor bloemen. Van papier, karton, katoen en jute. Gecombineerd met knopen, kralen en parels. Gebaseerd op viooltjes, rozen, zonnebloemen en bloesems, maar ook fantasiecreaties. Petaloo heeft ook blanco onderdelen om zelf samen te stellen en in te kleuren.

Wacht a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen