Winkelinterieur

Uw interieur is een van uw visitekaartjes. Consumenten verleiden in een drukke winkelomgeving doet u door een verschil te maken in uw interieur. Een inspirerende presentatie met behulp van uitnodigende displays zorgt ervoor dat uw klanten stil blijven staan bij uw producten en vervolgens verleid worden om te kopen. Veel merken en productlijnen hebben eigen displays, maar we hebben ook een grote voorraad 'neutrale' presentatierekken. Tafelmodellen en muurvullende exemplaren. Van metaal, karton, plexiglas of MDF. Voor aan de wand of vrijstaand. Of wat dacht u van leuke kratjes om voorbeelden op te presenteren?

Show filters
Items 1 tot 12 van 61
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 6
Items 1 tot 12 van 61
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 6
Terug
Filteren op:

Selectie verfijnen

Merk
Soort

Winkelinterieur

Een sfeervolle, maar overzichtelijke winkelinrichting stimuleert het koopgedrag van uw klant. Denk hierbij aan etalagemateriaal zoals een display voor sieraden, een lintencarousel of een presentatiestandaard. Voor het overzichtelijk presenteren van al uw hobbyartikelen zijn er oneindig veel mogelijkheden. Van kartonnen displays om op een balie te zetten met bijvoorbeeld stempels en stofjes tot complete metalen stellages voor het tonen van inkt en verf, het op kleur neerleggen van papier of cardstock, of het ophangen van zakjes met pailletten of kralen. Bij ons koopt u zowel gevulde als lege displays.

Verpak het met Vaessen

Ook verpakkingsmaterialen dragen bij aan de uitstraling van uw winkel, denk aan papieren draagzakken, linnen tassen, plastic tasjes en cellofaan. Vaessen Creative denkt graag met u mee.

Wacht a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen