Opbergers

Opbergers

Opruimen is bijna niemands favoriete bezigheid en de meeste hobbyisten hebben een indrukwekkende voorraad aan knutselspullen. Handig dus als u hen ook de juiste opbergsystemen kunt bieden. Vaessen Creative heeft opbergers voor uiteenlopende producten, zoals tassen en mappen voor papier en andere scrapbook artikelen. En houten, kartonnen en plastic opbergdozen voor handwerkmaterialen. Op zoek naar kleine, transparante sorteerdoosjes voor kralen of knopen? Deze vindt u ook bij ons.

Show filters
Terug

Opbergers

Iedere opbergbox is verschillend en biedt andere opties. Welke opbergbox het beste past bij de specifieke situatie van uw klanten, ligt aan de artikelen die zij willen opbergen. Zware spullen? Dan kunt u het beste kiezen voor een stevige opbergbox met wieltjes. Kleine hobbyspullen? Dan is een transparante opbergbox met losse vakjes het handigst of een opbergtorentje met schroefbakjes.

Opbergdoos van karton

Van We R Memory Keepers leveren we diverse kartonnen opbergdozen, die u zelf in elkaar kunt vouwen. Uiteraard hebben we ook kant en klare exemplaren.

Hobbytas kopen

Ideaal voor mensen die samen gaan scrapbooken. Crafter bags met aparte vakken voor foto's, papier, stickers en stempels. Onder andere van We R Memory Keepers, voor over de schouders of op wielen.

Wacht a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen