Cling stamps

Met cling stamps maakt u nog gedetailleerdere afdrukken dan met clear stamps. Deze stempels zijn gemaakt van rubber en hebben -mits goed verzorgd- een zeer lange levensduur. Om egaal te stempelen kunt u de cling stamp het beste op een acrylblok plakken, dit gaat vanzelf, zonder lijm. Deze blokken zijn in diverse formaten te verkrijgen. Maar gooi de verpakking van de stempel niet weg. Het is handig om de stempels na gebruik en reiniging terug in de verpakking te doen, zodat ze mooi schoon blijven en uw afdrukken helder te houden.

Show filters
Items 1 tot 12 van 693
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 58
Items 1 tot 12 van 693
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 58
Terug
Filteren op:

Selectie verfijnen

Merk
Ontwerper

Cling stamps

Doordat de stempels 'unmounted' zijn, nemen ze niet veel plek in. Handig met opbergen. Als u ze niet terug in de originele verpakking steekt, passen ze bijvoorbeeld ook in insteekhoezen, die vervolgens weer in een klapper kunnen. Een dvd- of cd-hoesje is ook dik genoeg voor clear of cling stamps. Om uitdroging van uw stempels te voorkomen bewaart u ze het beste op een donkere plek.

Clearblock kopen

Clearblocks zijn Verkrijgbaar in verschillende groottes tussen 25 bij 25 millimeter en 100 bij 150 millimeter. De dikte van alle blokken is 18 of 11 millimeter.

Wacht a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen