Gabrielle Pollacco

Vintage en shabby chic zijn de favoriete stijlen van scrapbooker Gabrielle Pollacco. Van jongs af aan had Gabrielle de behoefte om dingen te ontwerpen en zelf te maken. De Canadese moeder van twee dochters tekende en schilderde al jaren voordat ze in 2006 begon met scrappen. Sindsdien is ze verslaafd aan deze kunstvorm. Ze ontwerpt onder andere voor Bo Bunny, waar ze sinds 2010 in het design team zit. Gabrielle heeft een voorliefde voor zachte kleuren zoals oud roze en mosgroen. Ze voegt veel zelfgemaakte elementen toe aan haar scrapbook-pagina's zoals zelf bereide textuurpasta's, embellishments van polymeerklei en stoffen bloemen. Ze gebruikt veel sierlijke afbeeldingen en maakt romantische lay-outs met bijvoorbeeld rozen, vlinders en sierlijk smeedwerk.

Show filters
6 item(s)
Foto-tabel Lijst
6 item(s)
Foto-tabel Lijst
Terug
Filteren op:

Selectie verfijnen

Formaat

Gabrielle Pollacco

Gabrielle Pollacco deelt op haar blog Such a Pretty Mess kaarten, scrappagina's, labels en andere dingen die ze maakt met haar lezers. Ze gebruikt regelmatig foto's van haar dochters, haar man en zichzelf. Gabrielle is een romantische ziel, dat is duidelijk te zien aan haar kleurgebruik en ontwerpkeuzes. Roze is één van haar favoriete kleuren. Bloemen, kant en parels spelen vaak een rol in haar ontwerpen. Af en toe stapt ze uit haar comfort zone en maakt ze een uitstapje naar de steampunk stijl.

Bo Bunny kopen

De Gabrielle Pollacco collectie van Bo Bunny is te koop bij Vaessen Creative. Net als de Bo Bunny papiercollecties, stempels en stickers van andere ontwerpers uit het design team waar Gabrielle sinds 2010 deel van uitmaakt. Sinds 2011 deelt ze veel van haar creaties ook via YouTube. Ze wil telkens nieuwe producten uitproberen en verschillende manieren uitvinden om ze te gebruiken.

Wacht a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen