Azoline

De lente is de grootste inspiratiebron van Azoline. In bijna al haar mixed media ontwerpen spelen bloemen een rol. Ze ontwerpt onder andere stempels en stencils voor Carabelle Studio. Azoline gebruikt vooral organische vormen in haar ontwerpen en laat kleuren vloeiend in elkaar overlopen. De creaties van Azoline doen een beetje denken aan de avonturen van Alice in wonderland. Vaak wandelen schattige figuurtjes met puntmutsen of vreemde kapsels door haar bloemenwereld. Ze heeft een kleurrijke, artistieke expressie en houdt ervan telkens nieuwe technieken te leren. De echte naam van de Franse kunstenares is Hélène David. Ze heeft een atelier en galerie in Parijs, waar haar schilderijen en collages te bewonderen zijn. Iedereen is welkom in Le Monde D'Azoline, zoals ze haar creatieve omgeving noemt. Azoline geeft er verschillende workshops aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Show filters
Items 1 tot 12 van 47
Foto-tabel Lijst
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Items 1 tot 12 van 47
Foto-tabel Lijst
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Terug

Azoline

Denkbeeldige steden -villes imaginaires- zijn een favoriet onderwerp van Azoline. Ze heeft een kleurrijke collectie schilderijen en collages van bijzondere gebouwen waarboven kleurrijke ruimtevoertuigen zweven. Tijdens workshops in Le Monde D'Azoline laat ze deelnemers hun favoriete fantasiestad schilderen, scheuren en plakken.

Stempels kopen

Op zoek naar stempels en stencils om een fantasiewereld te creëren? Stempels en stencils bestelt u eenvoudig bij Vaessen Creative. Wij hebben het meest veelzijdige assortiment aan stempels en stencils voor al uw hobbyprojecten. Alle stencils van Carabelle Studio zijn gemaakt van duurzaam kunststof. Ze kunnen worden schoongemaakt en keer op keer gebruikt. Probeer ze met inkt sprays, distress inkten en verven.

Wacht a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen