Aluminium draad

Bij Vaessen Creative zijn drie instructieboeken te koop over werken met aluminiumdraad (Aluwire): AluDeco, AluJoux en Aluminous Wire Ze bevatten allemaal 100 kleurrijke en inspirerende pagina's. Als u met aluminium draad werkt, voelt deze heel zacht en soepel aan, maar het eindresultaat is verrassend stevig, doordat de draden in elkaar gedraaid worden. Ons draad is nikkelvrij, geanodiseerd in plaats van gelakt, geeft niet af en is verkrijgbaar in vele kleuren, diktes en uitvoeringen: rond, plat, embossed, hammered en diamond.

Show filters
3 item(s)
Foto-tabel Lijst
3 item(s)
Foto-tabel Lijst
Terug
Filteren op:

Selectie verfijnen

Merk

Aluminium draad

Het boek AluDeco is samengesteld om u te inspireren en u de mogelijkheden te tonen die aluminium draad biedt. De zes verschillende thema's zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden met aluminium draad. Aan de hand van eenvoudige voorbeelden willen wij u graag kennis laten maken met het product en leuke ideeën aanreiken voor bijvoorbeeld tafel- en wanddecoraties.

AluJoux

Het boek AluJoux staat boordevol ideeën en technieken voor het maken van sieraden met aluwire. Het gebruik van gereedschappen en hoe de draad te krullen, buigen, vormen, vlechten en twisten staat uitgebreid beschreven. Ook het maken van schakels en sluitingen komt aan bod.

Aluminous Wire

De titel Aluminous Wire is een samentrekking van aluminium en luminous, wat lichtgevend betekent. In dit boek vindt u veel ideeën voor verlichting, maar ook voor sieraden, bloemen, fotolijstjes en tafeldecoratie.

Wacht a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen